У Львові оголосили архітектурні конкурси: що планують збудувати в місті

У Львові оголосили архітектурні конкурси: що планують збудувати в місті

Управління архітектури та урбаністики ЛМР оголосило два всеукраїнські архітектурні відкриті конкурси

На конкурсах обиратимуть найкращі проєктні пропозиції соціального житла на вул. І. Миколайчука у Львові та реабілітаційного центру в смт Брюховичі.

Про це пишуть на сторінці «Львів. Містобудування» у Facebook.

«Обидва проекти реалізовують в межах екосистеми реабілітації "НЕЗЛАМНІ" — щоб тисячі українців, які постраждали від війни, могли пройти якісну реабілітацію та протезування не за кордоном, а вдома», — йдеться у повідомленні.

Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на проєктну пропозицію нового будівництва комплексу багатоквартирних житлових будинків на вул. І. Миколайчука у м. Львові.

Перед учасниками стоїть завдання розробити проєктну пропозицію комплексу багатоквартирних житлових будинків на двох земельних ділянках з прибудованими приміщеннями громадського призначення. Проєктовані обʼєкти на першому етапі призначені для проживання осіб, які проходять реабілітацію в місті Львові.

Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на проєктну пропозицію реабілітаційного центру на вул. В. Івасюка, 74 у смт Брюховичі Львівської МТГ.

Від учасників чекають пропозицій реконструкції будівлі лікарні з надбудовою третього поверху та добудовою частини приміщень. Також архітектори повинні опрацювати фасадні рішення для інших об’єктів на території лікарні та створити загальне образне рішення реабілітаційного центру.

До участі запрошують архітекторів та групи архітекторів з досвідом реалізації подібних об’єктів.

Зареєструватись на участь у конкурсах можна до 30 жовтня 2022 року.

Умови та програми конкурсів — за посиланням: https://city-adm.lviv.ua/.../293621-sotsialne-zhytlo-ta...

Нагадаємо, у Львові на базі Національного центру реабілітації «Незламні» у Першому територіальному медичному об’єднанні м. Львова відкрили мобільну майстерню протезів. Проєкт реалізували спільно Мальтійська служба допомоги у Львові і міністерства охорони здоров’я України та Німеччини.

Додамо, відомий японський архітектор допоможе створити у Львові прототип тимчасового житла для переселенців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності