Безкоштовні курси англійської мови для всіх рівнів 

англійська мова

Шість ресурсів, які пропонують курси англійської безплатно

Наприкінці червня 2023 року Володимир Зеленський запропонував надати англійській мові статус офіційної мови міжнародного спілкування. Це означає, що працівники багатьох сфер будуть зобов'язані комунікувати цією іноземною. Отже, знати англійську буде не тільки модно, але й необхідно.  

LVIV.MEDIA мотивує вивчати англійську мову. Редакція поділилася шістьма безкоштовними курсами, які допоможуть покращити рівень знань англіської мови. 

Курс англійської для бізнесу на Prometheus

Цей безплатний курс підійде для тих, хто має рівень знання англійської від А1. Він складається з трьох частин: лексичної, граматичної та практичної. Мета кожної  — навчити використовувати базові правила та фрази в англомовному бізнес-середовищі. Впродовж 5 тижнів навчання студенти познайомляться з лексикою, яку зможуть використати на ділових зустрічах, бізнес-поїздках та у робочих буднях. Навчаться писати ділові листи та короткі повідомлення. Учні, які виконали усі завдання, отримують сертифікат про завершення навчання. Приєднатися до курсу англійської для бізнесу можна повсякчас. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням.

Курс англійської мови для початківців від EnglishDom

Це безкоштовний курс вивчення англійської мови з нуля. Він включає 25 занять, впродовж яких студенти засвоять понад 700 нових слів, виконають 200 завдань та переглянуть 100 відео. Кожен урок це нова тема: сім'я, щоденні справи, емоції, погода або мрії. Вони допомогають краще сприймати мову на слух. Викладачі курсу особливу увагу зосередили на базових фразах та виразах на щодень. Студенти, які виконали усі завдання, отримують сертифікат про завершення навчання. Приєднатися до курсу англійської мови для початківців можна на сайті Prometheus

Англійська мова для всіх рівнів на BBC Learning English

Це безкоштовний ресурс для вивчення англійської мови від телеканалу BBC. Він пропонує курси, аудіо-, відео- та текстові матеріали для студентів з рівним знань від А1 до С1. Навчальні програми поділяються за тематикою та аспектом вивчення мови. Тут можна знайти як історії для дітей, так і поради щодо наукових есеїв. Знайти матеріали за рівнем знань, аспектом вивчення мови та тематикою можна за посилання

Безкоштовні курси англійської мови на Coursera

Це один із найбільших онлайн-ресурсів у світі, що пропонує платні та безоплатні навчальні програми із різних дисциплін. Тут є десяток курсів англійської мови на щодень та за спеціалізацією. Студенти можуть вивчати англійську для бізнесу, медіа чи технічних наук, практикувати навики публічних виступів іноземною та вміння писати ділові листи. Один курс триває до 20 годин. Навчальні програми розраховані на 1-3 місяці. Після завершення курсу, студенти отримують сертифікат. Ознайомитися із курсами та приєднатися до навчання можна за посиланням.

Англійська мова на British Council LearnEnglish

Це ресурс вивчення англійської мови від Британських рад та департаменту уряду Великої Британії. Він популяризує не тільки англійську мову, але й британську культуру. Ресурс пропонує відео- та аудіоматеріали, інтерактивні вправи, додатки та ігри. Уроки поділені за тематикою, рівнем знань та аспектами вивчення мови. Студент може сам обирати рівень складності завдань. На сайті також є курси вивчення англійської мови. Студенти, які пройшли від 50% навчальної програми, можуть придбати сертифікат про участь у курсі. Ознайомитися з ресурсом можна за посиланням.

Англійська мова для початківців на Duolingo

Це сайт та додаток, який пропонує інтерактивне вивчення іноземних мов. Короткі уроки та методика навчання як гри мотивують студентів до нових знань. Цікаві вправи та персональний план вивчення мови допомогає зробити практику англійської звичкою. Вчити мову з Duolingo можна як із комп'ютера, так і з телефона в дорозі на роботу чи за чашкою кави на ланчі. Розпочати навчання на сайті можна одразу після реєстрації облікового запису. 

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося п'ятьма дитячими youtube-каналами англійською.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності