Англійська для дітей: 5 дитячих youtube-каналів англійською

Woolly and Tig

Як «залипнути» в екрані телефона з користю

15 років тому англійську починали вивчати в середній або старшій школі, 10 — в першому класі або в садочку. Сьогодні педагоги та лінгвісти рекомендують батькам знайомити дитину з іноземною мовою майже з народження. Вдалий вік для того, щоб навчати дитину англійської, — це відносне поняття. Кожен — особливий, тому передусім маємо звертати увагу на зацікавленість малюка. Важливо, щоб освоєння мови було захопливим, простим та динамічним.

LVIV.MEDIA поділилося англомовними youtube-каналами для дітей, з якими «залипання» в телефоні буде цікавим та корисним.

Woolly and Tig

Woolly and Tig — це британський комедійний серіал про дівчинку Тіг та її іграшкового павука Вуллі. Кожен епізод оповідає одну ситуацію із життя дівчинки, у якій Тіг сумнівається, злиться або боїться. Перебороти нові емоції їй допомагає її іграшка. Для Тіг Вуллі — уявний друг, з яким можна поговорити в складну хвилину.

Woolly and Tig є вдалим вибором для того, щоб навчитися сприймати мову на слух. Тривалість однієї серії від 5 хвилин. 

Splash. Відео з youtube Woolly and Tig

Kids Diana Show

Kids Diana Show — це дитячий розважальний канал англійською мовою. Його персонажами є українська сім’я Кідісюк. Перші відео на каналі були зняті у 2015 році мамою Діани для друзів та родичів. Проте за півтора року відео про дітей Олени та Володимира дивилися понад 1 млн підписників. Сьогодні Kids Diana Show — шостий у світі за кількістю підписників та переглядів відео youtube-канал англійською.

Kids Diana Show — це сюжетно-рольовий дитячий контент із навчальною складовою. Він допоможе вивчити кольори, цифри та прості фрази англійською.

Diana and Roma at school. Відео з youtube Kids Diana Show

Disney Junior

Disney Junior — це youtube-канал англійською від Disney для дітей від 2 до 7 років. Він складається із понад 10 серіалів для дошкільнят. Minnie's Bow-Toons — один із них. Головними персонажами його є мишка Мінні Маус та її подруга качка Дейзі Дак. Серіал створений за мотивами епізоду «Клубу Мікі Маус», у якому його подруга Мінні відкриває крамницю з бантиками та краватками.

Minnie's Bow-Toons навчає сприймати американську вимову англійської на слух, поповнює пасивну лексику дитини.

Minnie's Bow-Toons. Відео з youtube Disney Junior

Barbie Vlogs

Barbie — це анімований влог англійською про Барбі, її друзів, родину та домашніх улюбленців. Головним персонажем влогу є Барбара Вінсент Роберт — перша лялька-барбі. Анімація влогу нагадує популярну відеогру-симулятор The Sims.

Влог Барбі — це розповідь про життя, страхи та вподобання ляльки. Сценарій до серій пише відома сторітелерка Джулія Пістор. Вона також озвучує головну героїню. Barbie Vlogs сприяє вивченню нових слів та розумінню сюжету англійською.

Barbie: A Day in the Life. Відео з youtube Barbie Vlogs

Blippi

Blippi — це американська розважальна програма для дітей від нуля до 5 років. Головним персонажем та креатором Blippi є Стівен Джон. Бліпі — це доросла особистість, якій притаманна дитяча цікавість до світу. Він одягнений у сірі джинси на помаранчевих підтяжках, синю сорочку з помаранчевою краваткою-метеликом. Бліпі завжди носить помаранчеву оправу окулярів та синьо-оранжевий кашкет-біні.

Шоу Blippi знайомить дітей із навколишнім світом англійською. Розповідає про кольори, форми, розміри та властивості предметів, що оточують дитину.

Blippi Learns Vegetables. Відео з youtube Blippi

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA поділилося цікавими книгами для дітей, які вийдуть у серпні 2023 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності