До чого сниться дитина: трактування від Фрейда до Лоффа

дитина посміхається

LVIV.MEDIA розповідає, як трактувати сни про дитину

Дізнайтеся, що означає, коли сниться дівчинка або хлопчик. Чому молодій дівчині сниться дитина, якої немає.

До чого сниться хлопчик

Жінка, яка уві сні побачила усміхненого хлопчика, вдало завершить те, над чим працює. Проте якщо їй приснилося, що хлопчик плаче, варто приділити увагу коханому, а не роботі. Дівчині без пари сновидіння про маленького хлопчика віщують кохання. Вагітній жінці хлопчик сниться — до легких пологів. Чоловікові сон про маленького хлопчика віщує успіх у бізнесі та фінансову незалежність. Також такі сновидіння нагадують чоловікам про їхні сексуальні бажання.

До чого сниться дівчинка

Жінка, якій приснилася маленька дівчинка, прагне бути бажаною. Сон, у якому чоловік бачить дівчинку, говорить про характер сновидця. Зазвичай такі видіння сняться уважним, чутливим та ввічливим. Весела та усміхнена дівчинка сниться — до прибутку, премії чи підвищення зарплати. Сни, у яких дівчинка плаче, попереджають про проблеми на роботі.

До чого сниться немовля

Знавці снів впевнені, що немовлята уві сні — це символ надії. Тримати на руках маленьку дитину — до досягнення цілі в майбутньому. Якщо уві сні ви носите немовля, чекайте на приємну зустріч із рідними. Проте чоловіка, який немає дітей, сновидіння про немовля на руках попереджають про негаразди в особистому житті. Сни, у яких жінка годує немовля грудьми, символізують втілення мрій сновидця. Ви швидко розв’яжете давню проблему, якщо приснилося, як купаєте немовля. Небезпеку віщує сон, у якому новонароджений малюк плаче.

До чого сниться хвора дитина

Сновидіння про хвору дитину віщують сімейні проблеми. Якщо вам приснилася дитина з інвалідністю, зверніть увагу на своє здоров’я — час відмовитися від шкідливих звичок. Також такий сон сниться, якщо на вас чекає зустріч із людиною, яка потребує вашої допомоги. Батькам, яким сниться власна дитина, що впала, сон пророкує невдачу. Вагітній жінці хвора дитина сниться, коли вона надто переживає щодо пологів.

Сонник Лоффа

Девід Лофф казав, що діти – це відображення людських думок та страхів. Американський психотерапевт рекомендує людям, які часто сняться такі сни, звернути увагу на відносини з близькими та рідними. Бачити себе дитиною поміж дорослих — прагнути поваги від людей, які приснилися. Бути батьками хотіти впливати на події та людей наяву. Якщо сняться чужі діти, ви шукаєте людину, про яку готові піклуватися. Жінка, якій сниться дитина, якої немає, потребує опіки від близьких та рідних. Сни, у яких людина спостерігає за дітьми на майданчику, говорять про те, що їй варто переосмислити себе в колективі близьких або колег.

Сонник Ванги

Ванга пов'язувала сновидіння про дітей із негараздами. Сни, у яких ви зустріли гурт дітей, віщують проблеми на роботі. Ігри з дітьми говорять про те, що ви незадоволені тим, чим зараз займаєтеся. Шукати свою дитину – отримати завдання, яке буде складно виконати. Зверніть увагу на спілкування з рідними та близькими, якщо уві сні ви побачили себе дитиною. Болгарська провидиця вважає, що такі сни просять бути менш вимогливими до інших людей.

Сонник Фрейда

За Фрейдом діти уві сні символізують сексуальне “Я” людини. Австрійський психолог стверджував, що сновидіння про ігри з дітьми часто сняться людям, яким подобається пестити себе. Жінка, якій приснилася маленька дівчинка, прагне ніжності та любові від протилежної статі. Чоловік, який доглядає за дівчинкою уві сні, шукає нових відчуттів у сексі. Рятувати дитину уві сні — бачити власних дітей.

Сонник Міллера

Сновидіння про дітей, за сонником Міллера, передвіщає зміни в житті. Ви матимете успіх на роботі або налагодите стосунки з коханими, якщо сниться, що граєте з дитиною. Бачити дитину з м’ячем до успішного завершення проєкту, над яким працюєте. Премію або підвищення зарплати віщує сон, у якому зустріли доглянутого хлопчика. Якщо ж вам приснилася дівчинка зі сльозами на очах, чекайте неприємностей від тих, кого називаєте друзями. Сни про мертву дитину нагадують про проблеми, про які щоденно думаєте.

Сонник Нострадамуса

Як і Міллер, Нострадамус вважав сни про дітей символом життєвих змін. Сновидіння, у якому ви зустріли дитину, яка плаче, попереджають про те, що необдумані вчинки зіпсують ваше майбутнє. Тримати на руках маленьку дитину — набути впевненості в справі, яку розпочали. Зверніть увагу на те, що вам цінне, якщо сняться пошуки власної дитини. Нострадамус казав, що такі сни віщують втрати та збитки.

Езотеричний сонник

Езотерики впевнені, що сни про маленьку дитину попереджають людину про важливі майбутні події. Ви приховуєте власне життя від оточення, якщо вам сниться, як заколисуєте дитину. Коли людина намагається уникнути скандалу, їй сниться, як вона заспокоює маленьку дитину. Якщо незаміжній дівчині сниться дитина, якої немає, наяву вона допоможе другові розв’язати проблему.

До чого сниться дитина в певні дні тижня:

  • з неділі на понеділок — до змін у майбутньому;
  • з понеділка на вівторок — до приємної зустрічі;
  • з вівторка на середу — до радості або нудьги;
  • із середи на четвер — до новин особистому житті;
  • з четверга на п’ятницю — до здійснення сновидіння;
  • з п’ятниці на суботу — до розв’язання проблем;
  • із суботи на неділю — до зустрічі з близькою людиною.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповіло, до чого сниться кладовище та хрести.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності