До чого сниться кладовище та хрести

кладовище

LVIV.MEDIA розповідає про те, що означає, коли сниться кладовище

Знавці снів переконані, що важливе не місце сновидіння, а деталі, які його наповнюють. Тому щоби пояснити значення сновидінь про кладовище, пригадайте, що ви бачили та хто вас оточував.

До чого сниться кладовище дівчині або жінці

Сновидіння про кладовище віщують молодій дівчині вірних друзів, які будуть допомагати в будь-якій ситуації. Нареченій, яка уві сні гуляла поміж могил, потрібно бути пильною. Такі сни попереджають про загрозу життю та здоров’ю коханого. Одруженій жінці сни про кладовище передбачають здоров’я та сімейне щастя. Вдові, яка гуляє серед хрестів, сон віщує турботи та проблеми. Проте якщо сниться покійний чоловік на цвинтарі, в майбутньому вдова знову вийде заміж.

До чого сниться кладовище хлопцю або чоловіку

Молодому хлопцю сни про кладовище передвіщають проблеми, розв’язати які буде складно навіть із допомогою близьких. Юнака, якому сниться, що він із коханою гуляє цвинтарем, чекає сварка або розлука. Якщо уві сні хлопець або чоловік несе квіти на кладовище, в майбутньому він досягне омріяної цілі.

Сонник Ванги

Ванга вважала, що сни про кладовище зазвичай приходять до тих, хто недавно поховав близьку людину. Якщо людина уві сні гуляє серед доглянутих могил, на неї чекає вдалий період у житті. Розриті могили та людські мощі, які виглядають з них, сняться до матеріальних втрат. Занепад у справах віщує сон, в якому ви йдете нічним цвинтарем. Будьте обережні, якщо уві сні ви бачили надгробок із власним іменем.

Сонник Міллера

Міллер стверджував, що зимова прогулянка кладовищем віщує бідність та проблеми. Людину, яка уві сні ходить поміж засніжених могил, чекає життя далеко від дому, розлука з рідними. Йти кладовищем навесні — добрий знак. Життєві зміни, здоров’я та міцна дружба передбачають сни про дітей, які граються на кладовищі навесні або влітку. Гуляти поміж доглянутих могил — до покращення здоров’я близької людини, яка довго хворіла. Йти брудним та занедбаним цвинтарем — до самотньої старості. Літній людині може приснитися кладовище перед смертю.

Сонник Фрейда

Австрійський психолог був впевнений, що сни про кладовище — це символ жіночності. Дівчині, яка гуляє цвинтарною алеєю уві сні, бракує уваги та любові наяву. Жінка, якій сниться кладовище, незадоволена якістю свого сексуального життя. На його думку, сни про кладовище часто сняться легковажним чоловікам, які мають декількох сексуальних партнерок.

Сонник Лоффа

Девід Лофф переконаний, що кладовище сниться людям, яким складно відпустити минуле. Він казав, якщо людині сниться кладовище, їй потрібно розставити всі крапки над «і». Почати життя з нового дня. Такі сновидіння часто сняться тим, хто недавно втратив близьку людину.

Сонник Нострадамуса

Значення снів про кладовище, за сонником Нострадамуса, подібне до тих, які подають Міллер та Ванга. Занедбані надгробки – це знак неприємностей та проблем у майбутньому, акуратні та доглянуті могили — щастя та довголіття. Прогулянка кладовищем сниться до поганих новин. Бачити людей біля розритих могил чекати катастрофу, яка загрожує життю тих, кого ви побачили уві сні.

Езотеричний сонник

Сновидіння про кладовище, за езотеричним сонником, бачать люди, які страждають на депресію. Такі сни також часто сняться тим, хто зараз живе далеко від близьких або втратив рідний дім.

Ісламський сонник

За ісламським сонником люди, які бачать кладовище, шкодують про вчинки, скоєні в минулому. Якщо уві сні ви лежите у власній гробниці, в майбутньому вас будуть шанувати за справи, якими ви займаєтеся.

Як трактувати сновидіння, якщо на кладовищі ви зустріли:

  • друга до міцної та довгої дружби з людиною, яка приснилася;
  • натовп до страхів, які потрібно перебороти;
  • родичів, які померли до вдячності за життя;
  • мертвого до щастя, якщо уві сні ви відчуваєте страх.

Нагадаємо, раніше LVIV.MEDIA розповіло, до чого сниться море.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності