Як урізноманітнити секс: декілька незвичних способів

Як урізноманітнити секс: декілька незвичних способів

Використовуйте інтимне листування, секс-іграшки або попперси

Сьогодні, 29 листопада, у світі відзначають Міжнародний день сексу. Розповідаємо про те, як парам урізноманітнити секс, аби він був чуттєвим та пікантним.

Секстинг

Секстингом називають онлайн-листування інтимного характеру, надсилання інтимних фото або відео. Партнери можуть використовувати його як альтернативу офлайн-сексу. Також його можна розглядати як флірт між коханими людьми або сексуальну гру, яка підігріває бажання Аби секстинг був безпечний, можна використовувати таємні чати або встановлювати таймер, аби медіафайл видалився після певного часу.

Встановіть дзеркало у спальні

Багато людей відчувають додаткове збудження, коли бачать, як саме відбувається інтимний процес, тому облаштувати дзеркало у спальні — хороша ідея.

Використовуйте парні секс-іграшки

Сучасні секс-шопи пропонують парам урізноманітнити секс за допомогою парних смарт-іграшок. Їхня особливість полягає у тому, що партнер може дистанційно управляти іграшкою. До того ж їх можна носити приховано та використовувати для одночасної стимуляції клітора та пеніса під час сексу.

Спробуйте для підсилення збудження попперси

Попперси є одними із найсильніших сексуальних стимуляторів, які можна придбати у секс-шопі. Вони повною мірою прикрасить ваше сексуальне життя і змусить відчути нові, раніше невідомі відчуття. Їхні дії спрямовані безпосередньо на посилення сексуального потягу та вирішення сексуальних проблем між партнерами. Вони допоможуть отримати неймовірне відчуття задоволеності.

Секс із зав'язаними очима

Якщо вас збуджує невідомість, зав’яжіть своєму партнеру очі та проекспериментуйте з пестощами. Можна використовувати допоміжні засоби, такі як лід, вібратор або навіть флогер.

Нагадаємо, в Австралії 2,5 тисячі людей сфотографувалися на пляжі оголеними. Інсталяція відбулася за співпраці митця з Нью-Йорка Спенсера Туніка з благодійною організацією задля підвищення обізнаності про меланому — четверту за поширеністю форму раку в Австралії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності