• Головна
  • Світ
  • В Австралії 2,5 тисячі людей сфотографувалися на пляжі оголеними: для чого вони це зробили

В Австралії 2,5 тисячі людей сфотографувалися на пляжі оголеними: для чого вони це зробили

В Австралії 2,5 тисячі людей сфотографувалися на пляжі оголеними: для чого вони це зробили

За оцінками федерального уряду, цього року в Австралії буде діагностовано 17 756 нових випадків раку шкіри, а 1 281 австралієць помре від цієї хвороби

В Австралії у суботу, 26 листопада, 2,5 тисячі людей взяли участь в оголеній фотосесії на пляжі Бонді в Сіднеї. Вони зробили це, щоб привернути увагу до раку шкіри.

Про це повідомляє Reuters.

Інсталяція відбулася за співпраці митця з Нью-Йорка Спенсера Туніка з благодійною організацією задля підвищення обізнаності про меланому — четверту за поширеністю форму раку в Австралії. За оцінками федерального уряду, цього року в Австралії буде діагностовано 17 756 нових випадків раку шкіри, а 1 281 австралієць помре від цієї хвороби.

Як розповіла учасниця проєкту Робін Лінднер, вона дуже нервувалася через необхідність роздягнутися для зйомки разом із іншими людьми.

«Я була налякана і вчора ввечері, мушу зізнатися, думала: «Що я зробила?» Але це було чудово, була справді хороша атмосфера, це було справді весело», — сказала Лінднер.

Додамо, що раніше Спенсер Тунік керував фотосесією в Сіднеї у 2010 році, коли 5 200 австралійців позували оголеними в Сіднейському оперному театрі.

Нагадаємо, у Південній Австралії за зняття презерватива під час сексу без згоди партнера введуть кримінальну відповідальність, а правопорушникам загрожуватиме покарання аж до довічного ув’язнення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності