"Океан Ельзи" та "Один в каное" спільно заспівали про Львів

"Океан Ельзи" та "Один в каное" спільно заспівали про Львів

Відео на пісню зняли у центрі Львова

Гурти "Океан Ельзи" та "Один в каное" презентували спільну пісню про Львів під назвою "Місто весни". Кліп на трек знімали у центрі міста, на площі Ринок.

Також музиканти показали вулички Львова та деталі архітектури міста. Відео на "Місто весни" зняв режисер Віктор Придувалов. Саме він колись зняв ще один кліп Океану Ельзи у Львові на пісню  "Холодно".

"27 років існує група "Океан Ельзи" і за цей час я не написав жодної пісні про Львів, хоча дуже хотів. Просто я не вмію писати пісень “на злобу дня”. Взагалі не вірю, що можливо так створити пісню, яка буде жити. А зараз у моєму житті той час, коли через різні обставини я по іншому усвідомив значення рідного Львова для мене", — розповів лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Чому Один в каное. Автор пісні розповів, що шукав абсолютно львівського артиста, тож уявити інший гурт було неможливо. Гітарист "Один в каное" Устим Похмурський придумав соло, якого не було в оригінальній версії. Партію фортепіано зіграв Святослав Вакарчук. Ірина Швайдак заспівала разом з лідером гурту "Океан Ельзи".Про текст пісні. Всім відомо, що Львів – одне з найбільш дощовитих міст України. У пісні теж є рядки про дощ. Проте, коли знімали відео була чудова погода. Вже о 4-й ранку, коли тривав знімальний процес, на словах "чому ми не можемо забути про зливи" раптом пішов сильний дощ. Цей момент зафільмували і він потрапив у кліп.

"Коли ставлення до міста через роки викристалізувалось у тиху, але вічну любов. Коли ти просто розумієш, що це найкраще місце на Землі для тебе було, є і буде", - каже співак.

Подивитись кліп про Львів можна тут

Музика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності