Гурт Rock-H виступить у Львові на концерті в підтримку ЗСУ

Гурт Rock-H виступить у Львові на концерті в підтримку ЗСУ

Усі кошти з проданих квитків будуть перераховані у фонд підтримки Збройних Сил

Концерт відомого закарпатського фолкгурту відбудеться 14 травня, о 17:00 у Lviv Dovzhenko Centre. Окрім відомих хітів, виконавці підготували нові композиції та обіцяють "збагачене концертне звучання" усім, хто прийде послухати запальний український фолкрок.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Rock-H – це гурт, який створив свій власний музичний стиль «підкарпатський рок» і одним з перших вивів закарпатський діалект на велику сцену. За багато років праці колектив записав 4 альбоми, випустив майже 30 кліпів та відіграв сотні концертів, в тому числі і за океаном. А головне – здобув тисячі відданих шанувальників своєї музики. Концерти гурту Рокаш – це завжди драйвове і щире енергетичне дійство, яке переносить слухача до карпатських гір, сповнених народних співанок, легінської сили і дівочої вроди",  - повідомляють організатори концерту Lutsyshyn Promo і Promotions.

Гостям дійства обіцяють потужні гітарні рифи і розгорнуті фортепіанні партії, які не дадуть нікому встояти на місці. Придбати квитки на подію можна за посиланням.

Довідка: "Rock-H" або "Рокаш"  — український рок-гурт з Мукачевого. Свій стиль хлопці називають "підкарпатський рок" за історичною назвою території Підкарпатська Русь, звідки походить гурт. Більшість пісень рок-бенду звучать закарпатським діалектом української мови, який самі музиканти називають "русинська бесіда". Слово "рокаш" має угорське походження, і у закарпатському діалекті використовується як синонім слів "спільнота", "гурт" або ж "купа"

Нагадаємо, як повідомляв Lviv.Media, 8 травня до України завітав музикант гурту U2 Боно та виступив у метро на Хрещатику.

Новини Львова

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності