Україну на дитячому Євробаченні представлятиме 13-річна дівчина зі Львівщини

Україну на дитячому Євробаченні представлятиме 13-річна дівчина зі Львівщини

У фіналі Нацвідбору дитячого Євробачення-2022 перемогла Злата Дзюнька

У фіналі Національного відбору Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2022 перемогла 13-річна дівчина зі Львівщини Злата Дзюнька. Вона виконувала авторську пісню "Незламна".

Про це 19 вересня повідомляє "Суспільне".

Фінал Нацвідбору на участь у Дитячому Євробаченні-2022 відбувся 18 вересня. Ім'я переможця назвали у прямому ефірі на сторінках "Суспільного", який забезпечує участь представника на пісенному конкурсі. За результатами голосування перемогла Злата Дзюнька з міста Рава-Руська, що на Львівщині.

13-річна Злата увійшла до списку фіналістів з авторською піснею "Незламна". Дівчина є учасницею та лауреаткою багатьох конкурсів і фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

Вона представлятиме Україну на 20-му Дитячому пісенному конкурсі Євробачення, який відбудеться 11 грудня в Єревані (Вірменія).

Нагадаємо, у фіналі Євробачення-2022 український гурт Kalush Orchestra посів перше місце, здобувши рекордну підтримку у глядацькому голосуванні. Однак пісенний конкурс Євробачення-2023 відбудеться у Великій Британії.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності