Jerry Heil запрошує українців спільно створити кліп на її нову пісню

Jerry Heil запрошує українців спільно створити кліп на її нову пісню

Згодом створять NFT-версію пісні

Українська співачка Jerry Heil записала новий трек #PUTINGOHOME і запрошує усіх охочих доєднатися до створення кліпу. Для цього потрібно лише прокричати назву пісні та записати це на відео.

"Сьогодні — рівно 8 років як фанати харківського "Металісту" прокричали слова легендарної пісні "Путін — ху*ло". Саме її мотив було взято за основу мого треку і саме сьогодні, у цю символічну дату, я хочу повідомити, що кожен з вас може стати частиною кліпу. Що більше людей вдасться зібрати у кадрі — то краще. Давайте разом продовжимо справу харківського "Металісту" і зробимо так, аби Гімн Правди #PUTINGOHOME лунав на весь світ", — закликала Jerry Heil.

Вона додала, що у результаті разом з благодійним фондом "Я не один" створять NFT-версію пісні #PUTINGOHOME. Усі кошти з продажу цієї версії підуть на підтримку української армії.

"Діяльність фонду націлена на розв'язання гуманітарних проблем українців, надання допомоги в місцях, що постраждали від військових дій та інтеграцію вимушених переселенців", — розповіла артистка.

До речі, відправляти відео для кліпу можна на пошту фонду: [email protected].

Окрім цього, Jerry Heil запускає челендж, до якого можна приєднатися, викладаючи до соцмереж фрагменти довоєнного життя, за якими сумуєте найбільше.

"Монтуйте відео під фрагмент з пісні та додавайте хештег #PUTINGOHOME. Так ми зможемо привернути увагу всього світу до того, що нам довелось втратити та заохотимо підтримати Україну донатами. Відео вибірково будуть опубліковані в сторіс на сторінці фонду "Я не один"", — пояснила співачка.

Вона додала,  що кожен, хто приєднається до створення кліпу та візьме участь у челенджі, зможе допомогти надати проєкту розголосу і стати частиною великої справи.

Музика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності