Сучасні колядки: добірка різдвяних пісень

Сучасні колядки: добірка різдвяних пісень

Різдвяні пісні українських виконавців у оригінальній інтерпретації

На порозі - Різдво Христове. Уже століттями це свято неодмінно супроводжують традиційні тематичні пісні — колядки. Lviv.Media підготувало для вас добірку небанальний сучасних версій колядок, які чудово доповнять атмосферу свята.

КораЛЛі – Коляда "Небо і Земля"

КораЛЛі (Карпатські Аллігатори) — музична команда, особливістю якої є рок-експерименти з трембітою та сопілкою. Гурт з Івано-Франківська веде свою історію з 2006 року.

"Українська, майже народна, колядка з європейськими коренями та традицією. У виконанні КораЛЛі набула модного прочитання та не позбулася хорових елементів і, головне, – своєї величності. Ту величність не в останню чергу підтримують партії сопілки та трембіти. То майже як ангельські труби з неба", – мовлять про аудіотвір музиканти.

Rock H / Рокаш — "Щедрик"

Rock H / Рокаш —  український рок-гурт з Мукачевого. Всесвітньо відомий "Щедрик" у їх виконанні звучить по-особливому, адже з ними грає ще й оркестр Закарпатської обласної філармонії. За 10 років відео набрало майже 700 тисяч переглядів.

Воплі Відоплясова — "Добрий вечір"

Найвідоміша колядка України у хард-рок версії від гурту Воплі Відоплясова.

"Такого ще не було: Олег Скрипка та Воплі Відоплясова перетворили улюблену колядку всіх українців на епічний роковий гімн", — пишуть музиканти.

Grandma`s Smuzi - "Щедрик" (рок-версія)

Одесити з гурту Grandma's Smuzi та турецьким вокалістом, що співає українською, вразили українську аудиторію своєю версією знаменитого "Щедрика".

Піккардійська Терція та Оксана Муха — Колядка про АТО

Група "Піккардійська Терція" та Оксана Муха заспівали з нацгвардійцем Зіновієм Медюхом сучасну колядку про АТО. Музичний твір створили у рамках проекту "Пісні Війни".

Український чоловічий хор Едмонтона — "Добрий вечір тобі"

Наостанок послухайте та подивіться, як колядка у виконанні Українського чоловічого хору Едмонтона вразила відвідувачів канадського торгівельного центру.

Нагадаємо, Lviv.Media розповідало, що приготувати на Рідзво. Ділимося рецептами скумбрії з лимоном, пісного борща з в'яленою грушею.

Музика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності