Українські стартапи змагатимуться за мільйон доларів та квиток до Кремнієвої долини

Українські стартапи змагатимуться за мільйон доларів та квиток до Кремнієвої долини

Стартувала реєстрація для участі у Startup World Cup 2022

Бізнес-інкубатор Малої академії наук "Ukrainian Future" оголосив старт реєстрації для участі у Startup World Cup 2022. Це найбільша глобальна конференція-конкурс стартапів з фіналом у Кремнієвій долині.

Від 13 січня стартапи можуть подавати заявки для участі у Startup World Cup 2022 через головний сайт SWC.

Організатори глобального конкурсу оберуть 12 фіналістів, які 31 березня змагатимуться за перемогу вже в Києві, у Конгресно-виставковому центрі "Парковий". Переможця обере журі після презентації всіх 12 стартапів.

Стартап-переможець українського етапу зможе представити свій проєкт на Великому фіналі Startup World Cup, що відбудеться у Сан-Франциско. Головний приз фіналу — 1 млн доларів США.

Startup World Cup — це одна з можливостей для українських підлітків та студентів, що розвиваються у напрямі створення нових проєктів. Діти до 18 років можуть брати участь у складі команд стартапів, а зареєструвати свій стартап в Україні можна навіть у 16 років, за згодою батьків.

Startup World Cup називають кубком світу для стартапів, однак ця подія не лише про змагання. Великий фінал у Кремнієвій долині — унікальна можливість зустрітися на одному майданчику з провідними інвесторами, засновниками та керівниками інноваційних корпорацій-гігантів і відомих технологічних компаній, таких як Apple, Netflix, SoftBank, Cisco, Khosla Ventures.

В Україні національний етап Startup World Cup проходить завдяки підписанню угоди про співпрацю між бізнес-інкубатором "Ukrainian Future" Малої академії наук України, який є офіційним партнером Startup World Cup, та організатором глобального конкурсу — міжнародною венчурною компанією "Pegasus Tech Ventures".

Додамо, бізнес-інкубатор "Ukrainian Future" — інноваційний простір для майбутніх підприємців. До UF можуть потрапити як школярі та студенти, так і команди вже сформованих стартапів. Бізнес-інкубатор ініціює освітні програми для підприємців, допомагає менторством, грантовими можливостями та фінансуванням участі в міжнародних акселераторах. Він є єдиним в Україні акредитованим членом Міжнародної асоціації наукових парків (IASP) і має статус інноваційного хабу GIST — глобального інноваційного проєкту науково-технічних ініціатив Державного департаменту США.

Нагадаємо, український додаток Headway увійшов до трійки найкращих освітніх застосунків у США.

Стартап

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності