• Головна
  • Війна
  • Окупанти випустили по Україні 10 “шахедів” — ППО всі збила

Окупанти випустили по Україні 10 “шахедів” — ППО всі збила

Безпліотники

Дрони збили в межах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

У ніч на п’ятницю, 10 травня, росіяни випустили по Україні 2 ракети різних типів та 10 ударних безпілотників типу Shahed-131/136. ППО збила усі російські дрони. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Російські окупанти завдали удару безпілотними літальними апаратами (БПЛА) типу "Шахед" з території тимчасово окупованого Криму. Загалом було випущено десять ударних дронів-камікадзе. Окрім цього, росіяни випустили дві зенітні керовані ракети С-300/С-400 із Бєлгородської області Росії у напрямку Харківщини.

Підрозділам мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил територіальної оборони України вдалося знищити всі десять ворожих дронів у межах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, не допустивши жодного пошкодження цивільної інфраструктури чи жертв серед мирного населення.

Нагадаємо, під час чергового масованого обстрілу у ніч на середу, 8 травня, росіяни атакували Україну 76 ракетами та дронами. Військовим повітряних сил вдалося збити 59 повітряних цілей. Російські ракети атакували також і Львівщину, зокрема кілька з них пошкодили об’єкти енергетичної інфраструктури Червоноградського та Стрийського районів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності