• Головна
  • Війна
  • Ракетний удар по Одесі: кількість загиблих зросла до пʼяти осіб

Ракетний удар по Одесі: кількість загиблих зросла до пʼяти осіб

Ракетний удар по Одесі: кількість загиблих зросла до пʼяти осіб

В лікарні помер 64-річний чоловік. Таким чином кількість загиблих зросла до пʼяти. Ще 23 постраждалих перебувають у лікарнях

Внаслідок російської ракетної атаки, яку завдали 29 квітня по Одесі, кількість загиблих зросла до пʼяти людей. В лікарні від отриманих поранень загинув 64-річний чоловік. Про це 30 квітня повідомив керівник Одеської ОВА Олег Кіпер у своєму Telegram.

В лікарнях перебувають 23 постраждалих

За словами Олега Кіпера, в медзакладах Одеси продовжують лікування 23 постраждалих, декілька з них у важкому стані. “У медзакладах продовжують лікування 23 постраждалих. У важкому стані восьмеро людей, з них четверо — у вкрай важкому, зокрема і чотирирічна дівчинка. На жаль, кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки по Одесі збільшилася до пʼяти осіб. В лікарні помер чоловік 1960 року народження" — повідомив керівник Одеської ОВА.

Нагадаємо, місцеві ЗМІ повідомляли про займання палацу студентів Одеської юридичної академії. Також загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв. Уламкові поранення правого стегна отримав і екснардеп Сергій Ківалов. Його госпіталізували з венозною кровотечею. Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності