Ракетний удар по Одесі: загинуло четверо людей

Удар по Одесі

Ще вісім людей зазнали поранень різного ступеня важкості

Внаслідок вечірньої російської ракетної атаки Одесі 29 квітня загинули люди. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Спершу було відомо, про смерть двох людей та про те, що восьмеро людей зазнали поранень різного ступеня важкості. Серед травмованих є 12-річний хлопчик. Лікарі надають постраждалим всю необхідну допомогу.

Також місцеві ЗМІ повідомляли про займання палацу студентів Одеської юридичної академії. Уламкові поранення правого стегна отримав і екснардеп Сергій Ківалов. Його госпіталізували з венозною кровотечею до міської клінічної лікарні №10, звідти він виїхав до приватної клініки.

Є пошкодження житлових будинків та цивільної інфраструктури. Повітряна тривога в Одеській області розпочалася о 18:24 і завершилася о 18:54

Оновлено. О 19:55 голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що кількість постраждалих внаслідок російської ракетної атаки зросла до 17 людей. Щонайменше двоє з них у важкому стані.

О 20:28 стало відомо, що у лікарні померла 41-річна жінка. Таким чином кількість загиблих внаслідок атаки збільшилася до трьох.

О 20:47 повідомили, що кількість жертв російського удару по Одесі зросла до чотирьох осіб. Загинули три жінки й один чоловік. За уточненою інформацією постраждало 28 людей. Серед яких двоє дітей (16 та 5 років) і одна вагітна жінка. Четверо поранених у важкому стані, за їх життя зараз борються лікарі.

О 21:45 у ДСНС повідомили, що вогнеборці ліквідували масштабну пожежу мансардного поверху у чотириповерховій будівлі на площі 600 кв.м. Та уточнили, що вже відомо про 29 постраждалих.

О 22:06 голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що росіяни вдарили по місту балістичною ракетою, попередньо, з касетним боєприпасом. Такі боєприпаси використовуються для ураження живої сили та несуть загрозу в першу чергу для людей, а не для техніки та будівель.

Окрім чотирьох загиблих від поранень, ще один чоловік помер внаслідок інсульту, який спровокувала атака. 32 людей поранені, 25 перебувають у лікарнях, серед них двоє дітей та вагітна жінка. Дівчинка, якій немає й пʼяти років, у вкрай важкому стані. Ще шестеро дорослих також в реанімації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності