• Головна
  • Україна
  • Внаслідок удару по Одесі загинув Борис Васильєв — проректор одного з університетів

Внаслідок удару по Одесі загинув Борис Васильєв — проректор одного з університетів

Борис Васильєв

Він, ймовірно, перебував у палаці студентів Одеської юридичної академії, яка зайнялася від прильоту ракети

Внаслідок ракетної атаки на Одесу ввечері 29 квітня загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету Борис Васильєв. Про це пише 24 канал, посилаючись на джерела у МГУ.

Раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що Васильєв під час обстрілу Одеси був у палаці студентів Одеської юридичної академії, яка зайнялася від прильоту ракети. Вогнеборці лише за декілька годин після влучання, о 21:45, змогли ліквідувати масштабну пожежу мансардного поверху у чотириповерховій будівлі на площі 600 кв.м.

ЗМІ також повідомляли, що уламкові поранення правого стегна отримав і Сергій Ківалов, президент Міжнародного гуманітарного університету, екснардеп та ректор Національного університету "Одеська юридична академія". Його госпіталізували з венозною кровотечею до міської клінічної лікарні №10, звідти він виїхав до приватної клініки.

Нагадаємо, що атака на Одесу трапилася між 18:00 та 19:00. Станом на 22:00 було відомо про чотирьох загиблих від поранень людей. Та про ще одного чоловіка, який помер внаслідок інсульту, який спровокувала атака. 32 людей поранені, 25 перебувають у лікарнях, серед них двоє дітей та вагітна жінка. Дівчинка, якій немає й пʼяти років, у вкрай важкому стані. Ще шестеро дорослих також в реанімації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності