• Головна
  • Війна
  • Головнокомандувач Сирський нагородив зброєю воїна із Львівщини

Головнокомандувач Сирський нагородив зброєю воїна із Львівщини

Воїну з Львівщини Головнокомандувач вручив нагородну зброю

Капітан Ростислав Гадомський за свою службу отримав в нагороду вогнепальну зброю

У четвер, 25 квітня, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський особисто нагородив капітана 71 окремої єгерської бригади десантно-штурмових військ Ростислава Гадомського вогнепальною зброєю. Військовий родом з села Княжий міст Яворівського району, що на Львівщині. Про це повідомили на сторінці Львівського обласного ТЦК та СП у Facebook.

Молодий офіцер проявив себе як відмінний лідер

Повномасштабне вторгнення застало Ростислава Гадомського, коли він навчався в Національній академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного. Гадомському довелося достроково завершити навчання і почати виконання своїх обовʼязків. На сторінці ТЦК вказують, що молодий офіцер Гадомський відзначився відмінними лідерськими якостями. Офіцер зміг налагодити взаємодію між артилерійськими підрозділами з різних бригад. Також військовий займався забезпеченням прикриття своїх підрозділів та ураження противника, рятуючи життя підлеглим.

У березні цього року капітан Гадомський блискуче проявив себе в одному з бойових епізодів, коли з метою подальшого просування своїх військ, силами одного розрахунку здійснив внутрішньопозиційний маневр для знищення кулеметної групи противника. Фахові знання та розумна ініціатива офіцера дозволили провести ротацію наших воїнів без втрат” — йдеться у повідомленні ТЦК.

За особисту мужність під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та самовіддане виконання військового обов’язку Ростислав отримав від Міністерства оборони України вогнепальну зброю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності