• Головна
  • Україна
  • Володимир Зеленський відвідав передові позиції на Запоріжжі та вручив нагороди військовим

Володимир Зеленський відвідав передові позиції на Запоріжжі та вручив нагороди військовим

Володимир Зеленський відвідав передові позиції на Запоріжжі та вручив нагороди військовим

Зокрема президент нагородив військових 65 окремої механізованої бригади

Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських військових у Запорізькій області. Там він вручив нагороди захисникам львівської 65 окремої механізованої бригади, повідомила пресслужба Офісу президента у неділю, 4 лютого.

Володимир Зеленський побував на передових позиціях українських військових, які перебувають поблизу села Роботине, що у Запорізькій області. Президент поспілкувався з військовослужбовцями з 65 окремої механізованої бригади та вручив їм нагороди. Зокрема, відзнаку від Президента «Хрест бойових заслуг» отримав командир розвідувального взводу старший лейтенант Андрій Ольшанський. Інших захисників Володимир Зеленський відзначив орденами Богдана Хмельницького та «За мужність».

«Маю велику честь бути сьогодні тут. Підтримати вас і вручити нагороди. На ваших плечах така складна, вирішальна місія — відкинути ворога й перемогти в цій війні. Я вам бажаю цієї перемоги. Бажаю зробити все, щоб ця перемога була швидшою. Щоб вас підтримували рідні, близькі та всі громадяни України. Всі адекватні люди у світі розуміють, що у вас найскладніша робота, і всі українці вами пишаються», — сказав президент України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності