• Головна
  • Війна
  • Президент Зеленський нагородив державними відзнаками майже 700 воїнів

Президент Зеленський нагородив державними відзнаками майже 700 воїнів

Президент Зеленський нагородив державними відзнаками майже 700 воїнів

Він також подякував всім захисникам, які зараз на бойових завданнях

Президент Зеленський нагородив державними відзнаками майже 700 українських воїнів. Про це глава держави 31 грудня розповів у своєму зверненні.

Напередодні я підписав кілька указів – указів про шану для наших воїнів, про нашу їм вдячність. Майже 700 воїнів. Усі із цих майже 700 воїнів, відзначених зараз, а також медики, які теж відзначені та яким ми всі вдячні за порятунок наших військових, – усі вони проявили себе на передовій, у бойових бригадах, у захисті наших людей і всієї України. І 31 грудня, і 1 січня, і в кожен день святковий, і в кожен день буденний нашу Україну оберігають такі люди – такі українці й українки. Сила й гордість нашого народу”, — зазначив Володимир Зеленський.

Він також подякував всім воїнам, хто зараз в бою, на бойових постах, на бойових завданнях, усім, хто на фронті, хто цього дня захищає наше українське небо. Президент відзначив медиків, працівників ДСНС України, місцевих органів влади, волонтерів.

Я дякую кожному, хто працює та працюватиме на наших оборонних підприємствах – без вихідних. І всім, хто вже завтра, 1 січня, не втрачаючи часу, продовжить комунікацію з партнерами України, аби наступного року в нашої держави було якнайбільше сил і засобів, щоб боротися проти російського зла”, — наголосив президент України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності