• Головна
  • Війна
  • На Буковині працівник ТЦК стріляв у землю, щоб врятуватись від нападу цивільних

На Буковині працівник ТЦК стріляв у землю, щоб врятуватись від нападу цивільних

У Чернівецькій області місцеві мешканці напали на працівника ТЦК

За перешкоджання законній діяльності ЗСУ винних можуть позбавити волі на строк до 8 років

У суботу, 20 квітня, в Чернівецькій області працівник ТЦК здійснив кілька пострілів у землю, намагаючись захиститись від нападу групи цивільних. Про це поінформувало Оперативне командування “Захід”.

Стріляв, щоб врятуватися

Інцидент стався поблизу села Чорногузи Вижницького району під час оповіщення населення на військовослужбовця Вижницького районного ТЦК та СП напала група цивільних осіб. Автомобіль військового заблокували, а до нього самого застосували силу та погрози. Щоб захистити своє життя і погрози, військовослужбовець вистрілив у землю, в результаті чого ніхто не постраждав. На місце події ним викликали працівників поліції.

Ми з'ясовуємо усі причини і обставини інциденту та сподіваємось на відповідне реагування правоохоронних органів. Також повідомляємо про відповідальність за ухилення та будь-яке перешкоджання роботі військовослужбовців ТЦК та СП”, — наголосили в Оперативному командуванні “Захід”. Згідно з частиною 1 статті 114-1 Кримінального кодексу за перешкоджання законній діяльності ЗСУ винних можуть позбавити волі на строк до 8 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності