• Головна
  • Війна
  • Генштаб ЗСУ попередив про нову небезпечну провокацію росіян

Генштаб ЗСУ попередив про нову небезпечну провокацію росіян

Запорізька атомна електростанція.

Окупанти планують провести операцію під “фальшивим прапором”

Генштаб Збройних сил України попередив про нову небезпечну провокацію росіян. Про це йдеться на сторінці ГШ ЗСУ у соцмережі.

За наявними даними розвідки, російські терористи готуються до проведення чергової провокації на Запорізькій атомній електростанції – ще однієї операції під фальшивим прапором. Як зазначається у повідомленні, Росія є єдиним терористом у світі, який тримає в заручниках атомну станцію та використовує її для шантажу України та усього світу. Ніхто інший, окрім російських терористів, не ставив світ так близько до межі свідомої радіаційної катастрофи.

Лише за нещодавні тижні Росія вже кілька разів намагалась перекласти на Україну відповідальність за використання безпілотників для атак на обʼєкти ЗАЕС. Це свідомі російські дії, які продовжують російську ж практику шантажу нашої держави та усієї міжнародної спільноти ризиком катастрофи на ЗАЕС. Україна завжди відповідально ставилась і ставиться до безпеки ядерних обʼєктів. Лише повернення ЗАЕС під контроль України здатне відновити реальну безпеку станції”, — наголошується в повідомленні Генерального штабу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності