• Головна
  • Світ
  • Російські добровольці вважають теракт у “Крокус холлі” провокацією Путіна

Російські добровольці вважають теракт у “Крокус холлі” провокацією Путіна

Російські добровольці звинуватили у теракті путінський режим

У Легіоні “Свобода Росії” вважають, що масове вбивство готувалося чинною російською владою

Російські добровольці з Легіону “Свобода Росії” вважають вбивство десятків людей у концертному залі “Крокус сіті холл” — провокацією путінського режиму. Вони також наводять аналогію з так званим “рязанським цукром” і підривом житлових будинків у Москві, які дали підстави Путіну розпочати війну з незалежною Ічкерією. Про це йдеться на офіційній сторінці Легіону у Telegram.

У трагедії, що сталася, сьогодні в Москві ми звинувачуємо терористичний режим Путіна. Ми вже стикалися з подібними проявами кремлівської диктатури з перших днів Путіна при владі та не здивовані черговою кривавою провокацією. Теракт готувався. Його медійне освітлення теж. Підкреслимо, що Легіон не воює із мирними росіянами. “Рязанський цукор” — метод силовиків Путіна, який ми не підтримуємо і проти якого ведемо боротьбу”, — йдеться у повідомленні Легіону “Свобода Росії”.

Нагадаємо, що ввечері у п’ятницю, 22 березня, в Москві сталася стрілянина в престижному концертному залі “Крокус холл”. Кілька невідомих чоловіків у камуфляжі почали стріляти з автоматичної зброї та вбили щонайменше 40 осіб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності