Вночі Сили ППО знищили усі 13 БПЛА «Shahed»

Фото: СтратКом

Дрони збивали у трьох областях на півдні

Вночі у п’ятницю, 5 квітня, росіяни запустили по Україні 13 ударних БПЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда, що в Криму. Усі безпілотники вдалося збити, повідомив командувач Повітряних Сил Микола Олещук.

Нічна атака дронами та ракетами

13 безпілотників мобільні вогневі групи Сил оборони України знищили у Запорізькій, Одеській та Дніпропетровській областях. Сили оборони півдня повідомили, що на Запоріжжі та Дніпропетровщині вдалося збити дев’ять безпілотників. Уламки збитих дронів пошкодили кілька приватних будинків та господарських споруд у Запорізькому районі, постраждалих немає. На Одещині РФ намагалася обстріляти енергетичну інфраструктуру.

Також вночі росіяни атакували регіони двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400, трьома балістичними ракетами «Іскандер-М» (райони пусків Бєлгородська область). Ракети збити не вдалося.

До слова, 4 квітня Зеленський повідомив про стабілізацію ситуації на лінії фронту. За його словами, ЗСУ не дають російським військам просуватись уперед в умовах дефіциту снарядів та суттєвого сповільнення постачання з боку міжнародних партнерів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності