• Головна
  • Війна
  • Бійці 54 ОМБр знищують росіян та техніку за допомогою дронів «Вій»

Бійці 54 ОМБр знищують росіян та техніку за допомогою дронів «Вій»

Українські бійці за допомогою дронів знищують росіян

Бійці, зокрема, поцілили по російських бліндажах

Бійці батальйону К-2 54-ї механізованої бригади ЗСУ знищують росіян та їхню техніку за допомогою дронів «Вій», які бійцям передав Благодійний фонд Козицького. Відео із роботою українських військових опублікував очільник Львівської ОВА Максим Козицький у неділю, 17 березня

На оприлюдненому відео видно, як бійці батальйону за допомогою FPV-дронів полюють за росіянами та уражають їхні позиції.

Допомога ЗСУ від Благодійного фонду Козицького

Очільник Львівської ОВА пояснив, що торік Благодійний фонд Козицького «Ми і світ» пожертвував близько 1,5 млн доларів на допомогу ЗСУ. В рамках допомоги для ЗСУ вдалося виготовити та відправити 1,2 тис. дронів-камікадзе «Вій», 100 дронів Mavik, 20 автомобілів, компʼютери, зарядні станції тощо.

«Цього року продовжуємо виготовляти FPV-дрони. Зі січня це вже понад 350 одиниць. Працюємо над тим, щоб запустити виробництво плат для цих безпілотників. Плати – це те, що називають “мізками” дронів і сьогодні абсолютну більшість з них доводиться закуповувати в Китаї. Плануємо налагодити таке виробництво в Україні до кінця року», — написав Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності