• Головна
  • Війна
  • Внаслідок атаки по Харкову загинули четверо людей, зокрема троє рятувальників

Внаслідок атаки по Харкову загинули четверо людей, зокрема троє рятувальників

Внаслідок атаки по Харкову загинули четверо людей, зокрема троє рятувальників

Працівники ДСНС загинули під час повторного удару безпілотниками по місту

У ніч на четвер, 4 квітня, росіяни атакували Харків дронами. Внаслідок атаки загинули четверо людей, троє з них — це рятувальники, які приїхали на допомогу до будинку, в який влучили безпілотники, повідомив міський голова Харкова, Ігор Терехов.

За словами міського голови, росіяни влучили безпілотними дронами типу Shahed по щонайменше трьох житлових будинках у Харкові. Перші вибухи пролунали близько 01:03, а повторний — о 01:50. На місцях влучань виникли пожежі.

Один із дронів влучив у триповерховий житловий будинок. Вибухова хвиля частково зруйнувала дах та верхній поверх будівлі. Одного з мешканців будинку — 67-річного чоловіка, який проживав на третьому поверсі, — завалило плитами перекриття будинку. Рятувальникам вдалося вивільнити потерпілого з-під завалів, його передали медикам. “На щастя чоловік отримав незначні ушкодження“, — додали в ДСНС.

Ще один “шахед“ влучив у 14-поверховий будинок та пошкодив чотири поверхи — з 8 по 12. Внаслідок удару загинула 68-річна мешканка цього будинку. Також, під час повторного удару по одному з будинків, загинули троє рятувальників, які приїхали ліквідовувати наслідки атаки. Ще 12 людей отримали поранення. Серед постраждалих працівник ДСНС, поліцейський, медсестра Обласного центру екстреної медичної допомоги, а також дев’ятеро мирних мешканців.

Оновлено. Згодом Міністерство внутрішніх справ повідомило імена рятувальників, які загинули під час повторного удару росіян по житловому будинку. Це були 52-річний Владислав Логінов, 32-річний Сергій Байдалінов та 41-річний Володимир Матюшенко. “Вся велика родина МВС співчуває горю близьких загиблих“, — додали у міністерстві.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності