• Головна
  • Україна
  • 11-річний хлопець помер через російський обстріл села на Харківщині

11-річний хлопець помер через російський обстріл села на Харківщині

Наслідки обстрілів росіянами Харківщини, 2 квітня 2024, фото Олега Синєгубова

Батько хлопчика загинув на місці, а його син згодом помер у лікарні

Внаслідок обстрілу росіянами села Новоосинове Куп’янського району Харківської області помер поранений 11-річний хлопець. Його батько загинув раніше унаслідок того самого обстрілу. Про смерть дитини повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, поранений хлопець помер у лікарні в середу, 3 квітня. Обстріл, унаслідок якого дитина отримала поранення, стався у вівторок, 2 квітня, близько 17:00.

Також унаслідок цього обстрілу загинув 58-річний батько 11-річного хлопця. Вони обидва перебували на території власного подвірʼя в селі Новоосинове, коли росіяни почали завдавати по населеному пункту удари з артилерії.

Скільки дітей загинули в Україні за час війни

Як повідомив Офіс генерального прокурора, за час повномасштабної війни, тобто з 24 лютого 2022 року і станом на ранок 3 квітня 2024 року, в Україні загинули 538 дітей, ще 1280 отримали поранення.

Нагадаємо, напередодні росіяни обстріляли ракетами Дніпро, унаслідок чого постраждали п’ятеро дітей. Від обстрілу пошкоджено коледж та дитячий садок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності