• Головна
  • Україна
  • У Дніпрі через ракетний обстріл пошкоджений коледж та дитсадок — п’ятеро дітей поранені

У Дніпрі через ракетний обстріл пошкоджений коледж та дитсадок — п’ятеро дітей поранені

Наслідки російського обстрілу у Дніпрі

Загалом через обстріл травмувалися 18 людей

У вівторок, 2 квітня, росіяни завдали ракетного удару по Дніпру. Внаслідок обстрілу пошкоджені дитячий садочок, коледж та підприємство. Поранення отримали п’ятеро дітей, повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Наслідки ракетної атаки у Дніпрі

“Через ракетну атаку у Дніпрі пошкоджений один із закладів освіти. На щастя, в момент удару всі діти були в укритті. Це вберегло здоров’я та, можливо, й життя хлопців і дівчат”, — написав очільник ОВА. Однак пізніше стало відомо, що поранення отримали п’ятеро дітей віком від 14 до 17 років.

Голова обласної ради Микола Лукашук зазначив, що дітей зачепити уламки скла, коли вони бігли до укриття. Загрози життю школярів немає, наразі вони отримують необідну медичну допомогу. Загалом через російський обстріл постраждали 18 людей, до лікарень у стані середньої важкості госпіталізували 12 осіб.

Через удар у навчальному закладі повибивало вікна, є пошкодження приміщень. На парковці загорілися автівки. На території підприємства сталася пожежа, рятувальники її ліквідували. У Повітряному командуванні “Схід” повідомили, що вдень над Дніпром вдалося збити керовану авіаційну ракету Х-59.

Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар по Дніпру у вечірньому зверненні. Президент зазначив, що на місці удару тривають рятувальні роботи. За його словами, пошкоджені будівлі коледжу, дитячого садочка. Зеленський подякував усім службам, які працюють над ліквідацією удару.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності