Вночі росіяни атакували захід та південь України

Цієї ночі ракети також цілили по Львівщині

Внаслідок атаки на Львівщині загинув чоловік

В ніч на 31 березня росіяни вкотре атакували Україну дронами та ракетами — під удар потрапили захід та південь України. На Одещині окупанти цілили в енергетичну інфраструктуру.

Повітряні сили повідомили про загрозу застосування безпілотників близько 18:30. Дрони окупанти запустили із південного напрямку. БПЛА “Shahed”, зокрема, летіли на Одещину, Миколаївщину, Хмельниччину та Вінниччину.

Близько 4:00 Повітряні сили попередили про активність ворожої авіації. Потім стало відомо про пуски ракет з Ту-95мс у Саратовській області.

На Львівщині є влучання

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький близько 5:00 повідомив, що в області існує загроза ракетного обстрілу. О 5:40 у напрямку Львова з Волині летіли ракети. Пізніше Козицький повідомив, що ракети також летять в напрямку Стрия. Мер Львова Андрій Садовий зазначив, що над Львовом було чути проліт ракет.

Пізніше Максим Козицький повідомив, що росіяни завдали удару крилатими ракетами по тому самому об’єкту критичної інфраструктури, що й 24 і 29 березня. Загинула людина.

Наслідки ракетної атаки 31 березня

На Одещині росіяни атакували енергетичну інфраструктуру. Силам ППО вдалося збити вісім дронів. Внаслідок падіння уламків на одному з енергооб’єктів області знеструмлені кілька населених пунктів. Пожежу ліквідували, постраждалих немає.

Ворог дронами також атакував Херсонщину — під удар потрапили агропромислові потужності. Під час атаки безпілотниками росіяни також застосували балістику і керовані авіаційні ракети. Поцілили по законсервованому агропідприємству, люди не постраждали.

На Рівненщині уламки повітряної цілі пошкодили електроопору. На місці працюють усі необхідні служби. Також незначних пошкоджень зазнав фельдшерсько-акушерський пункт, постраждалих немає.

Загалом Сили ППО знищили 18 з 27 повітряних цілей

У ніч на 31 березня українська ППО знищила 18 повітряних цілей із 27. Окупанти атакували регіони України 14-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555, 11-ма ударними БпЛА типу “Shahed”, балістичною ракетою “Іскандер-М” та керованою авіаційною ракетою Х-59. Сили ППО збили дев’ять крилатих ракет Х-101/Х-555 та дев’ять ударних БпЛА.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності