• Головна
  • Війна
  • Сили ППО знищили над Одещиною 14 БПЛА “Shahed”: є влучання

Сили ППО знищили над Одещиною 14 БПЛА “Shahed”: є влучання

Фото: СтратКом

Загалом окупанти запустили по Україні 16 дронів

У ніч на неділю, 17 березня, росіяни атакували Україну ракетами та безпілотниками. Українській ППО вдалося знищити 14 з 16 БПЛА “Shahed”, повідомили у Повітряних Силах ЗСУ. 14 дронів збили над Одеською областю.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер зазначив, що Сили ППО знищували російські дрони протягом трьох годин. “Росіяни випустили «шахеди» з тимчасово окупованого Криму. Протягом трьох годин тривала напружена бойова робота сил ППО: безпілотники заходили з акваторії Чорного моря та маневрували між житловими будинками і промисловими кварталами Одеси”, — написав Кіпер.

На Одещині є влучання дронів “Shahed”

Внаслідок атаки дронами на Одещині є влучання. В Одеському районі пошкоджені два законсервованих агропідприємства, промислові будівлі зруйновані. На місцях влучання зайнялися пожежі, їх вже ліквідували. Постраждалих внаслідок атаки немає.

Також вночі росіяни обстріляли Україну ракетами. Окупанти атакували Харківщину та Донеччину п’ятьма зенітними керованими ракетами С-300, а Чернігівщину — двома керованими авіаційними ракетами Х-59.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності