• Головна
  • Війна
  • У Львові поляка засудили на пʼять років ув’язнення за серійні крадіжки

У Львові поляка засудили на пʼять років ув’язнення за серійні крадіжки

У Львові засудили на пʼять років поляка

Із серпня 2022 року по березень 2023 року крадій із Польщі здійснив сім злочинів. Раніше його вже судили за крадіжки

Франківський районний суд Львова засудив до 5 років і 2 місяців позбавлення волі громадянина Польщі, який здійснив у Львові кілька крадіжок. Раніше його вже судили за крадіжки та покарали двома роками позбавлення волі з випробувальним терміном строком на 3 роки. Про це йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у вівторок, 12 березня.

Поляк крав велосипеди, самокати і праски

Анджей-Роберт О. отримавши перший вирок, продовжив займатись звичною для себе справою. У серпні 2022 року він здійснив три крадіжки. Тоді чоловік викрав два велосипеди і один самокат, які збув невідомим особам. Через пів року, у березні 2023 рок, він здійснив ще чотири крадіжки. Тоді крадій заволодів праскою на одній з заправок, два рази крав каву в магазинах і ще один раз викрав три шоколадки.

Під час судового розгляду підсудний, який користувався послугами перекладача, свою вину повністю визнав. Він також заявив, що розкаявся у скоєному і просив суворо його не карати.

Франківський районний суд м. Львова визнав чоловіка винним за статтею про крадіжки в умовах воєнного стану. Йому призначили покарання у вигляді пʼяти років і два місяці позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності