Наукового співробітника Інституту геофізики судили за побиття жінки

Наукового співробітника Інституту геофізики судили за побиття

Інцидент трапився в одному з гуртожитків на вулиці Пасічній. Кандидат фізико-математичних наук двічі вдарив жінку в обличчя

Личаківський районний суд Львова визнав винним і оштрафував кандидата фізико-математичних наук, який працює в Інституті геофізики ім. С.І. Субботіна НАН України за побиття жінки. Йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у вівторок, 12 березня.

Випадок стався 14 лютого

З матеріалів справи відомо, що інцидент трапився 14 лютого цього року. Обвинувачений — Едуард К. є кандидатом фізико-математичних наук і науковим співробітником Інституту геофізики ім. С.І. Субботіна НАН України.

Під час сварки обвинувачений Едуард К. декілька разів вдарив жінку у коридорі львівського гуртожитку на Пасічній, 64 А. При цьому, тілесних ушкоджень жінці не наніс.

Личаківський районний суд Львова визнав Едуарда К. винним в кримінальному злочині, за статтею умисного вчинення насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень. Він зобовʼязаний сплатити штраф в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів, що становить 510 грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності