• Головна
  • Війна
  • ЗСУ відійшли від двох сіл на Авдіївському напрямку

ЗСУ відійшли від двох сіл на Авдіївському напрямку

Фото: Командування Об'єднаних Сил ЗС України

Водночас українські війська стабілізували оборону в районах Тоненького, Орлівки та Бердичів

Сили оборони України вийшли із двох невеликих сіл на Авдіївському напрямку — Сєверного та Степового. Станом на ранок 27 лютого військовим вдалося стабілізувати лінію оборони в районах сіл Тоненьке, Орлівка та Бердичі, повідомив речник ОСУВ “Таврія” Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону.

“Наші війська здійснили відхід від невеликих сил Сєверне та Степове. У них на двох до війни було до 100 мешканців. Вчора ввечері противник вів штурмові дії в напрямку села Бердичі. Силам двох мотострілецьких взводів росіяни намагалися наступати, втім вони були відкинуті з околиць села”, — зазначив Дмитро Лиховій.

За словами Лиховія, запеклі бої за Сєверне тривали протягом учорашнього вечора та ночі проти 27 лютого. Також речник ОСУВ “Таврія” додав, що на північно-східних околицях Орлівки ЗСУ заблокували штурмові групи росіян. В останні кілька днів окупанти збільшили кількість наступів та чисельність штурмових груп.

Нагадаємо, у понеділок, 26 лютого, Сили оборони відійшли з Ласточкиного поблизу Авдіївки. Українські військові вийшли з селища, аби організувати оборону по лінії населених пунктів Орлівка, Тоненьке та Бердичі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності