• Головна
  • Війна
  • Вранці ПвК “Захід” знищило 8 із 14 російських ракет

Вранці ПвК “Захід” знищило 8 із 14 російських ракет

Вранці ПвК “Захід” знищило 8 із 14 російських ракет

У Львові росіяни влучили в електропідстанцію та між житловими будинками

Вранці у четвер, 15 лютого, підрозділи ПвК “Захід” знищили 8 із 14 дронів, якими росіяни атакували вісім областей на заході України. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Окупанти у Львові влучили в електропідстанцію. “Через це почалася пожежа на площі орієнтовно 150 квадратних метрів. Її гасили впродовж двох годин. Над цим працювали 29 вогнеборців, залучали 6 одиниць техніки”, — написав Козицький.

За словами очільника Львівської ОВА, підстанцію росіяни знищили повністю. Офісні приміщення, які від неї живилися, наразі отримують електроенергію від генераторів.

Інша ракета влучила у землю між багатоповерхівками. Вибухова хвиля вибила вікна у близько 30 будинках на пʼяти вулицях. Унаслідок цієї атаки також постраждали центр зайнятості, науково-дослідний інститут, школа, ліцей та два дитсадки.

Нагадаємо, унаслідок ракетного удару по Львову, якого росіяни завдали вранці 15 лютого, постраждали троє людей. Одного чоловіка госпіталізували гематомою надбрівної ділянки. Серед постраждалих також — чоловік та жінка, які живуть у будинках на вул. Науковій. У них різані рани. Допомогу їм надали на місці. Пошкоджень також зазнали 18 житлових будинків, дві школи і один дитячий садок. За попередніми даними вибито понад 400 вікон.

Росіяни вранці в четвер, 15 лютого, завдали по Україні масованого ракетного удару, випустивши 26 крилатих і балістичних ракет різних типів. 13 ракет збила протиповітряна оборона, повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності