Внаслідок ракетного обстрілу Львова пошкоджена трансформаторна підстанція

Пошкоджена трансформаторна підстанція. Фото умовне

Знеструмлено один з об’єктів інфраструктури

Ранковий масований ворожий обстріл суттєво пошкодив кілька об’єктів обленерго у Львові, зокрема трансформаторну підстанцію. Внаслідок цього знеструмлено один з об’єктів інфраструктури. Про це зранку 15 лютого повідомило Міністерство енергетики України.

У повідомленні не вказано, про який саме інфраструктурний об’єкт йдеться. Водночас у міністерстві відзначили, що ракетний обстріл не призвів до критичного впливу на роботу енергооб’єктів. “Дефіциту в енергосистемі не фіксується. Генерації в Україні достатньо для покриття потреб споживачів, планується комерційний імпорт та експорт електроенергії”, — повідомило Міненергетики.

Нагадаємо, унаслідок ракетного удару по Львову, якого росіяни завдали вранці 15 лютого, постраждали троє людей. Одного чоловіка госпіталізували гематомою надбрівної ділянки. Серед постраждалих також — чоловік та жінка, які живуть у будинках на вул. Науковій. У них різані рани. Допомогу їм надали на місці. Пошкоджень також зазнали 18 житлових будинків, дві школи і один дитячий садок. За попередніми даними вибито понад 400 вікон.

Росіяни вранці в четвер, 15 лютого, завдали по Україні масованого ракетного удару, випустивши 26 крилатих і балістичних ракет різних типів. 13 ракет збила протиповітряна оборона, повідомило командування Повітряних сил ЗСУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності