• Головна
  • Війна
  • 34 особи постраждали внаслідок нічного ракетного обстрілу Києва

34 особи постраждали внаслідок нічного ракетного обстрілу Києва

34 особи постраждали внаслідок нічного ракетного обстрілу Києва

Усі десять ракет, що летіли в бік столиці, знищили Повітряні сили України

Близько 03:00 ночі середи,13 грудня, Росія завдала ракетного удару по столиці України. За повідомленням Повітряних сил України, усі 10 балістичних ракет, що летіли в бік Києва, збив зенітний ракетний підрозділ ЗСУ. Попри те, кілька десятків людей постраждали.

За інформацією поліції, внаслідок обстрілу постраждало 34 особи. 15 з них госпіталізовано. Попередні діагнози: колото-різані рани та гостра реакція на стрес. Загалом врятували 17 осіб, з яких п’ятеро не могли самостійно пересуватися, та семеро дітей. На безпечну відстань евакуйовано 25 осіб.

У Дніпровському районі від падіння залишків ракет пошкоджень зазнав фасад багатоповерхівки, загорівся балкон на шостому поверсі. На момент прибуття пожежних підрозділів у дворі будинку палало вісім автівок. Також пошкоджень зазнала будівля дитячого садка. Понівечено фасад будівлі, вибиті вікна. Всередині дитсадка перебував охоронець, наразі його життю нічого не загрожує. На місці події працює психологічна служба ДСНС, також рятувальники розгорнули пересувні Пункти Незламності. Поліція взяла під охорону пошкоджену багатоповерхівку, зокрема для збереження майна евакуйованих громадян.

Posted by ДСНС України on Tuesday, December 12, 2023

У Дарницькому районі Києва внаслідок ворожого обстрілу виникла пожежа в житловому будинку. Ще за двома адресами в Деснянському районі виявили уламки ракети, йдеться в повідомленні ДСНС України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності