• Головна
  • Війна
  • Помста за 128 ОГШБр: ЗСУ вдарили по російських бойовиках під час нагородження до Дня ракетних військ та артилерії РФ

Помста за 128 ОГШБр: ЗСУ вдарили по російських бойовиках під час нагородження до Дня ракетних військ та артилерії РФ

Помста за 128 ОГШБр: ЗСУ вдарили по російських бойовиках під час нагородження до Дня ракетних військ та артилерії РФ

Внаслідок атаки загинуло щонайменше 25 російських окупантів, ще понад сто — травмовані

У неділю, 19 листопада, Збройні сили України завдали удару по 810 російській бригаді морської піхоти в Херсонській області. Атакували окупантів під час їхньої церемонії нагородження до Дня ракетних військ та артилерії РФ. Командир роти ударних безпілотників Птахи Мадяра Роберт Бровді, який повідомив про удар у вівторок, 21 листопада, у своєму дописі назвав удар по окупантах відплатою за 128 ОГШБр.

За словами військовослужбовця, ЗСУ за допомогою ударних безпілотників завдали удару по севастопольській 810 бригаді морської піхоти. Окупанти проводили церемонію нагородження до Дня ракетних військ та артилерії РФ на узліссі у Херсонській області. Попри намагання росіян підготувати та замаскувати місце проведення нагородження, проте це не завадило українським військовим їх виявити. Удару завдали, лише коли були певні, що на нагородження прибуло також і командування.

«Севастопольська бригада морської піхоти, стільки за один раз ще не ловила. 810- та, відчуваєте біль, ми точно знаємо. За наших хлопців. За Закарпатську окрему гірсько-штурмову», — написав Роберт Бровді. 

Внаслідок атаки загинуло щонайменше 25 російських окупантів, ще сто — травмовані, також є втрати серед командного складу, проте ці дані є засекреченими.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності