• Головна
  • Війна
  • Під нічної атаки дронів росіяни використали хитру тактику, але вона їм не допомогла

Під нічної атаки дронів росіяни використали хитру тактику, але вона їм не допомогла

Під нічної атаки дронів росіяни використали хитру тактику, але вона їм не допомогла

БпЛА мали незвичний чорний колір і були створені з матеріалу, який поглинає радіолокаційний сигнал

Росіяни використали хитру тактику під атаки дронів, але вона їм не допомогла. Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За його словами, під час атаки росіяни використали нову тактику: дрони, запущені раніше, кружляли в небі, чекаючи на інші безпілотники, що всі разом рушити на столицю України.

«З Курської області безпілотники одразу пішли на Київ. Ті, що знизу, з південно-східного напрямку, вони кружляли тими маршрутами, якими зазвичай літають, різні області. Кружляючи, вони чекали групу безпілотників із Курська, щоб одночасно завдати масованого удару по столиці. Протиповітряна оборона відпрацювала і з тими, і з тими», – заявив Юрій Ігнат.

За словами спікера Повітряних сил, БпЛА були запущені з Курської області й Краснодарського краю, мали незвичний чорний колір і були створені з матеріалу, який поглинає радіолокаційний сигнал.

Нагадаємо, вночі 25 листопада ворог випустив по Україні рекордну кількість ударних БпЛА типу «Shahed-131/136». Тривога розпочалася о 2:37 і тривала понад шість годин. Під час атаки українські воїни збили 74 безпілотники із 75, які були запущені ворогом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності