• Головна
  • Війна
  • Внаслідок удару по багатоповерхівці у Селидовому на Донеччині загинули четверо людей (ВІДЕО)

Внаслідок удару по багатоповерхівці у Селидовому на Донеччині загинули четверо людей (ВІДЕО)

Внаслідок удару по багатоповерхівці у Селидовому на Донеччині загинули четверо людей (ВІДЕО)

Кількість поранених внаслідок обстрілу — 3 людини

У ніч на 15 листопада російські окупанти завдали ракетного удару по місту Селидове Покровського району на Донеччині. Зруйновано один з під’їздів чотириповерхового житлового будинку. Внаслідок обстрілу загинула жінка. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Оновлено 16 листопада. Внаслідок удару по багатоповерхівці загинуло чотири людини. Про це повідомив в.о. начальника Донецької ОВА Ігор Мороз. Кількість постраждалих внаслідок обстрілу — 3 людини. Пошуково-рятувальна операція завершена.

На місці обстрілу надзвичайники спільно з поліцейськими врятували поранених чоловіка та жінку, яких доправили до медичного закладу. Також із пошкодженої квартири на 4-му поверсі рятувальники допомогли вибратися трьом людям, серед яких і дитина.

На жаль, під завалами знайшли тіло загиблої жінки. Ймовірно під руїнами ще залишається щонайменше одна особа”, — зазначив Клименко.

У ДСНС зазначили, що внаслідок обстрілу зруйнований один приватний житловий будинок, частково зруйнований чотириповерховий житловий будинок, пошкоджено 16 приватних та сім багатоквартирних будинків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності