• Головна
  • Україна
  • Ворог атакував Київщину балістичними ракетами: влада розповіла про наслідки

Ворог атакував Київщину балістичними ракетами: влада розповіла про наслідки

Ворог атакував Київщину балістичними ракетами: влада розповіла про наслідки

В бік Києва була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу «Іскандер»

Вранці 11 листопада ворог атакував Київську область балістичними ракетами. Влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Про це повідомили у Київській ОВА.

Зазначається, що в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами.

За оперативною інформацією, вибуховою хвилею пошкоджено 5 приватних житлових будинки. Зокрема, покрівлі, вибиті вікна. Також є незначні пошкодження господарських приміщень та одного з приватних підприємств. Загиблі та постраждалі відсутні”, — повідомили в ОВА.

Начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко зазначив, що сьогодні зранку рашисти намагалися завдати ракетного удару по Києву.

Приблизно о 8:00 в бік міста була запущена балістична повітряна ціль, за попередніми даними типу «Іскандер». До Києва ракета не долетіла, сили та засоби протиповітряної оборони знищили її на підльоті до столиці. За попередньою інформацією - руйнувань та постраждалих немає”, — написав очільник адміністрації.

Нагадаємо, в ніч на 11 листопада російські окупанти атакували Україну ударними БпЛА та кількома ракетами різних типів. В результаті протиповітряного бою знищено 19 ворожих ударних БпЛА "Shahed-136/131".

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності