• Головна
  • Війна
  • Пішов на війну, щоб не сидіти у колонії: під Бахмутом загинув завербований у ПВК «Вагнер» африканець

Пішов на війну, щоб не сидіти у колонії: під Бахмутом загинув завербований у ПВК «Вагнер» африканець

Пішов на війну, щоб не сидіти у колонії: під Бахмутом загинув завербований у ПВК «Вагнер» африканець

Африканець навчався в Москві в Російському технологічному університеті, але у 2021 році був засуджений за злочини, пов'язані з наркотиками

У боях під Бахмутом загинув завербований у ПВК «Вагнер» 33-річний громадянин Танзанії Тарімо Немес. Він вступив до лав окупантів, аби не сидіти у колонії.

Про це пише BBC.

Родичі загиблого повідомили, що застерігали його від поїздки на війну. У жовтні вони дізналися, що він записався до ПВК і з того часу не чули від нього новин. Про його смерть вони довідалися три тижні тому.

«Востаннє ми спілкувалися з ним 17 жовтня, коли він уже був членом «Вагнера». Потім у грудні ми отримали інформацію від його друзів про його загибель», – повідомили вони.

Тарімо навчався в Москві в Російському технологічному університеті, але у 2021 році був засуджений за злочини, пов'язані з наркотиками. За словами родичів, йому пообіцяли звільнення з колонії в обмін на приєднання до «вагнерівців».

Нагадаємо, Замбія вимагає в РФ пояснити, як їхній студент, якого в росії засудили та ув’язнили, міг загинути на війні в Україні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності