• Головна
  • Світ
  • «Проб'є діру у нацистській ідеології»: депутат Держдуми РФ отримав у подарунок від Пригожина кувалду

«Проб'є діру у нацистській ідеології»: депутат Держдуми РФ отримав у подарунок від Пригожина кувалду

«Проб'є діру у нацистській ідеології»: депутат Держдуми РФ отримав у подарунок від Пригожина кувалду

Пригожин вже не вперше «дарує» кувалду, яка стала символом жорстокості «вагнерівців»

Лідер Партії «Справедлива Росія – патріоти – За правду» Сергій Миронов отримав у подарунок від засновника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина кувалду. Схожим інструментом російські найманці ПВК «Вагнера» вбили колишнього ув’язненого Рязанської ВК-3 Євгена Нужина, який під час війни здався у полон ЗСУ. Вони розбили голову в`язня ковадлом та зняли відео.

«Подарунком» від Пригожина депутат Миронов похвалився у себе в Telegram.

«Дякую Євгену Пригожину за подарунок. Ще кілька років тому, перебуваючи у Санкт-Петербурзі, усвідомив, наскільки це корисний інструмент», - написав політик.

Також Миронов заявив, що за допомогою цього інструменту Росія «проб'є діру у нацистській ідеології», спрямовану на знищення РФ.

Водночас вчинок Миронова засудили навіть люди, які підтримують війну, наприклад, зрадник України, екснардеп Олег Царьов.

«Парламентарій, що красується із символом позасудової розправи в руках? Ну-ну. Таке собі фото», — написав Царьов у Twitter.

Нагадаємо, раніше очільник ПВК Пригожин передав Європарламенту кувалду в крові з вигравіюваним лого «Вагнера» і черепами у футлярі з-під скрипки. Натомість очільник МЗС Естонії Урмас Рейнсалу опублікував у Twitter відео, у якому розповів, що відправить у Гаагу кайданки, які чекатимуть там на пригожина, щоб він поніс відповідальність за злочини в Україні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності