• Головна
  • Україна
  • В Німеччині знайшли вбитою 9-річну українку: двоє підозрюваних

В Німеччині знайшли вбитою 9-річну українку: двоє підозрюваних

9-річну біженку знайшли вбитою у Німеччині

9-річну Валерію розшукували з 3 червня та знайшли мертвою у лісі з ознаками насильницької смерті

У лісі поблизу німецького міста Дебельн виявили тіло 9-річної Валерії з України, яка вважалася зниклою безвісти з 3 червня. Про це повідомили у середу, 12 червня, у виданні Welt.

Як пише видання Welt, Валерія стала жертвою злочину. Правоохоронці розслідують вбивство. Тіло дитини виявили у невеликому підліску поза стежками. Розтин, який провели в ніч на середу, 12 червня, встановив особу 9-річної Валерії. Прокуратура повідомила, що ознак сексуального насилля над дитиною немає.

Як повідомили у виданні Bild у четвер, 13 червня, німецька поліція розглядає причетність до справи двох чоловіків, один з яких — колишній хлопець її матері, який зараз перебуває в Чехії і з яким у матері були погані стосунки. Він, за даними видання, зв’язався з жінкою у день зникнення її доньки, сигнал його телефона зафіксували в Дебельні. Крім цього, його зафіксувала камера спостереження в сусідньому будинку. Другий ж причетний — 50-річний чоловік, який переслідував матір Валерії. Розслідування триває.

Вбивство 9-річної Валерії в Німеччині

Валерія проживала в Німеччині з 2022 року разом з мамою, переїхавши після початку повномасштабного вторгнення. Її батько воює на фронті в Україні. У понеділок минулого тижня вона вийшла з дому до школи, але так і не дісталася туди. Школа не повідомила матір про її відсутність. Через це, її зникнення помітили лише пізно ввечері, коли вона не повернулася додому. Протягом наступних днів тривали інтенсивні пошуки дівчинки за участю понад 400 поліцейських.

Нагадаємо, 7 березня, поблизу річки Рейн у Німеччині знайшли вбитою 27-річну Маргариту Разаз. За кілька днів правоохоронці розшукали новонароджену доньку вбитої Маргарити живою. Дитину знайшли у подружжя 43-річної росіянки та 44-річного німця. Понад тиждень німецька поліція розшукувала 51-річну матір та бабусю Марину Стеценко. 20 березня її тіло виявили в озері. Як пише Bild, спершу злочинці вбили Марину Стеценко 6 березня, а потім, через кілька годин, і її 27-річну дочку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності