• Головна
  • Україна
  • В Ужгороді п’яний священник Московського патріархату в’їхав в будинок

В Ужгороді п’яний священник Московського патріархату в’їхав в будинок

П’яний священник в’їхав у будинок в Ужгороді та вимагав у поліції повернути водійські права

При оформленні протоколу поліцейськими, протоієрей УПЦ МП Іван Лях вимагав віддати водійське посвідчення використовуючи нецензурну лайку

У неділю, 2 червня, в Ужгороді, що на Закарпатті, п’ятий священнослужитель місцевої єпархії в’їхав у будинок в центрі міста на своєму авто. Під час оформлення протоколу, протоієрей вимагав у поліцейських віддати водійські права, використовуючи нецензурну лексику. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола.

Священник вимагав повернути права з нецензурною лайкою

Як йдеться в повідомленні, поліцейські склали протокол та забрали посвідчення водія у п’яного священнослужителя, який влетів на своєму Ford Focus в будинок в центрі Ужгорода. За даними журналіста, йдеться про священника Мукачівської єпархії УПЦ МП, протоієрея Івана Петровича Ляха. Чоловік служив в Свято-Воскресенському чоловічому монастирі в Ужгороді.

З опублікованого відео видно, що отець перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, після того, як протоієрею поліцейські забрали посвідчення — натомість запропонували тимчасові, однак порушник відповів: “Права сюди віддай, за*бав”.

Наразі поліція Закарпатської області інцидент не прокоментувала.

Нагадаємо, нещодавно на Волині священник УПЦ МП вдарив настоятеля ПЦУ ключами від храму. Крім того, Хмельницький суд покарав помічника священника УПЦ МП за побиття військового.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності