• Головна
  • Україна
  • Головний редактор ”Економічної правди” долучиться до лав ЗСУ після інциденту з ТЦК

Головний редактор ”Економічної правди” долучиться до лав ЗСУ після інциденту з ТЦК

Дмитро Дєнко

ТЦК утримував Дмитра Дєнкова близько доби без зв’язку

Головний редактор "Економічної правди" Дмитро Дєнков повідомив, що досяг домовленості з Білгород-Дністровським ТЦК і приєднається до бажаного підрозділу Збройних Сил України. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Досяг домовленості з ТЦК про службу у бажаному підрозділі

Дмитро Дєнков запевнив, що з ним все гаразд і він незабаром розкаже більше деталей про долучення до ЗСУ, назвавши це кращим варіантом для себе.

“Ми порозумілись з Білгород-Дністровським ТЦК і я незабаром долучусь до підрозділу, до якого хотів ще до цього інциденту”, — написав Дєнков.

27 травня головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва заявляла, що в Дмитра забрали телефон, засоби зв'язку і близько доби місце його перебування було невідоме. Після того, як його батьки звернулись у поліцію, з'ясувалося, що він перебуває в Білгород-Дністровському ТЦК.

Нагадаємо, з 18 травня в Україні набув чинності оновлений закон про мобілізацію. Згідно з ним, усі військовозобов’язані громадяни повинні оновити свої облікові дані до 16 липня. Зробити це можна через застосунок Резерв+, у ТЦК та СП, або ж у ЦНАП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності