• Головна
  • Україна
  • Директор НАБУ відсторонив від посади свого першого заступника

Директор НАБУ відсторонив від посади свого першого заступника

Національне антикорупційне бюро України

Це зробили для забезпечення обʼєктивного досудового розслідування

Директор Національного антикорупційного бюро України Семен Кривонос 24 травня усунув від виконання посадових обов’язків першого заступника директора НАБУ Гізо Углаву. Про це йдеться в офіційному повідомленні Бюро у Facebook.

Як зазначається в дописі, це зробили для забезпечення обʼєктивного досудового розслідування, розпочатого за фактом ймовірного витоку інформації. Раніше повідомлялося, що 22 травня Спеціалізована антикорупційна прокуратура та поліція провели обшуки в представника НАБУ в рамках розслідування про витік інформації в інтересах, зокрема, бізнесмена Юрія Голика, який є фігурантом антикорупційного розслідування по "великому будівництву". Обшуки проходили в детектива НАБУ Валерія Полюги та ексголови Броварської РДА Георгія Біркадзе.

Про перебіг та результати досудового розслідування будемо інформувати громадськість. Наголошуємо, що керівництво та колектив Бюро максимально зацікавлені в проведенні повного, всебічного та неупередженого розслідування за цим фактом”, — зазначається в повідомленні НАБУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності