• Головна
  • Україна
  • Посварилися з нареченим і вирушили в Словаччину по колії: прикордонники затримали іноземців

Посварилися з нареченим і вирушили в Словаччину по колії: прикордонники затримали іноземців

Чехи без грошей після весілля намагалися нелегально перетнути кордон

Троє чехів без грошей вирушили в дорогу додому залізницею, бо посварились з нареченим, на святі якого були гостями

Прикордонники затримали трьох мешканців Чехії, які намагались незаконно перетнути українсько-словацький кордон. Чоловіки пояснили, що вирішили йти по колії пішки в Словаччину, бо не мали грошей, адже всі витратили на весіллі, з якого їх вигнав наречений. Про це у вівторок, 14 травня, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Як йдеться в повідомленні, троє чоловіків колією прямували до Словаччини. Їх затримали прикордонники і опитавши затриманих з’ясувалося, що в Україну вони потрапили законно, перед цим отримавши запрошення на весілля знайомої, а вже на дорогу назад у чоловіків не лишилося грошей.

Повертаючись з весілля в іноземців не залишилось грошей

“Іноземці прибули в Україну у законний спосіб на весілля знайомої та оселилися у готельному комплексі поблизу кордону. Після весільної церемонії вони мали конфлікт з чоловіком жінки, яка їх запросила, та адміністрацією готелю. Іноземців попросили залишити заклад, тож вони вирішили повернутися додому,” — зазначили прикордонники.

Мешканці Чехії склали маршрут за онлайн-картами й вирушили до Словаччини вздовж залізничних колій, аби не заблукати. Наразі правоохоронці встановлюють обставини подій, проте зловмисникам загрожує покарання за двома статтями — спроба незаконного перетину кордону і порушення прикордонного режиму.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники затримали шістьох ухилянтів, які намагались незаконно потрапити до Румунії через гори.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності