• Головна
  • Новини Львова
  • Двох прикордонників львівського загону президент відзначив державними нагородами

Двох прикордонників львівського загону президент відзначив державними нагородами

Зеленський нагородив військовослужбовців 7 Карпатського загону

Президент Володимир Зеленський вручив почесну відзнаку “За мужність і відвагу” начальнику 7 прикордонного Карпатського загону Олегу Трофіменку, а також орден “За мужність” військовослужбовцю прикордонної комендатури швидкого реагування Володимиру Бердалю

Президент України Володимир Зеленський відзначив військовослужбовців 7 прикордонного Карпатського загону за бойові заслуги державними нагородами. Про це повідомили у понеділок, 6 травня, у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Як йдеться в повідомленні, президент нагородив військовослужбовців під час свого візиту на Хмельниччину. “Дякую кожному підрозділу, кожному солдатові та командирам Державної прикордонної служби України за те, що ви є справді міцною опорою для нашої держави. Саме так має залишатись і надалі: ми всі очікуємо від вас точно не меншої фаховості та не меншої здатності примножувати український досвід стійкості й перемог у боях проти окупанта,” — зазначив президент.

Зеленський нагородив двох військовослужбовців

За особливі бойові заслуги, мужність, відвагу та героїзм Зеленський вручив начальнику 7 прикордонного Карпатського загону полковнику Олегу Трофіменку почесну відзнаку “За мужність та відвагу”.

Крім нього, президент нагородив військовослужбовця прикордонної комендатури швидкого реагування старшого солдата Володимира Бердаля. Військовослужбовець виконував бойове завдання на Бахмутському та Соледарському напрямку.“У бою прикордонник влучним пострілом знищив склад боєприпасів та живу силу противника, що дало змогу нашим підрозділам перейняти ініціативу та розпочати власний штурм. Під час артилерійського обстрілу Володимир отримав поранення, однак продовжував вести бій до прибуття на позиції підкріплення,” — йдеться в повідомленні. Президент Зеленський нагородив військовослужбовця орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Нагадаємо, нещодавно Головнокомандувач ЗСУ Сирський нагородив мінометника з Львівщини, який зупинив наступ росіян на Часів Яр.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності