Зупинив наступ росіян на Часів Яр: мінометника з Львівщини нагородили “Золотим хрестом”

Зупинив наступ росіян: Сирський нагородив мінометника з Львівщини

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський нагородив Артура Кравченка почесним знаком “Золотий хрест”.

Молодший сержант Артур Кравченко з 225 Окремого штурмового батальйону отримав від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського почесний нагрудний знак "Золотий хрест". Мінометник спинив наступ на Часів Яр, повідомили у четвер, 2 травня, у Львівському ТЦК та СП.

Мінометник зупинив наступ ворога на Часів Яр

Як йдеться в повідомленні, Артур Кравченко родом з Миколаєва, що на Львівщині. Несе службу у 225 Окремого штурмового батальйону. 31 березня цього року, перебуваючи на позиціях біля міста Часів Яр, одного з найгарячіших відрізків фронту, молодший сержант Кравченко під постійним артилерійським обстрілом керував мінометним розрахунком на вогневій позиції. Він не лише влучно вів вогонь з міномета 120-го калібру, але й зумів знищити значну кількість живої сили й техніки ворога, зупинивши наступ росіян.

“Завдаючи вогневих ударів по цілях противника, вони відбили три штурмові атаки і дозволили групам резерву вийти на позиції без втрат. Того вечора мінометний розрахунок молодшого сержанта Кравченка завдяки вправному керуванню вогнем і розумінню тактики ведення бою запобіг прориву української оборони. Ворог втратив близько 35 осіб. Бойове завдання було виконано в повному обсязі,” — зазначили у Львівському ТЦК.

Головнокомандувач Сирський нагородив мінометника Артура Кравченка почесним знаком “Золотий хрест”.

Нагадаємо, нещодавно Головнокомандувач Сирський нагородив зброєю воїна із Яворівщини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності