• Головна
  • Україна
  • У Києві дворічна дівчинка випала з вікна квартири поки батьки спали

У Києві дворічна дівчинка випала з вікна квартири поки батьки спали

Дитина біля вікна, фото умовне

Дитина не отримала серйозних ушкоджень

У Києві дворічна дівчинка граючись випала з вікна квартири на третьому поверсі. Правоохоронці, які прибули до будинку, виявили, що батьки дитини в цей час були п’яні та спали. Дівчинка не отримала серйозних травм, повідомила пресслужба поліції Києва у п’ятницю, 3 травня.

За даними правоохоронців, нещасний випадок трапився ввечері у четвер, 2 травня. Очевидці повідомили у поліцію, що вікна квартири на третьому поверсі у Дарницькому районі Києва випала дворічна дитина. Коли працівники поліції прибули до будинку, то виявили, що батьки постраждалої дівчинки були п’яні та спали. Поки дорослі були непритомні, дитина вилізла на стільчик на балконі та випала з відчиненого вікна.

Дворічну дівчинку разом з матір’ю госпіталізували. Лікарі повідомили, що дитина не отримала серйозних ушкоджень, оскільки впала на газон. Проти батьків дівчинки правоохоронці відкрили кримінальне провадження через злісне невиконання обов’язків з догляду за дитиною. Також інформацію про інцидент передали до соціальних служб.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності